Jump to content
Sign in to follow this  
mrneal0216

AsrockZ77 Extreme4 I53570k GTX560TI

Recommended Posts

First I want to thank Niresh for all his hard work in making this distro, as his ML distro worked like a charm.

Here is my situation.  I was able to get the software install with no problems.   However when trying to boot in the system I would get 

 

**** [iOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! = I was able to resolve this by using step two on how to fix the DMOS Arrived, and now I'm able to boot into Maverick with no issues after that.  My question is how do I get my screen resolution back.  The only option I have is 1024x768.

 

Any help would be appreciated.

 

Thanks,

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply

 

I have the Nvidia Retail Drivers package.  But when I go to install it, it tells me that these drivers have already been installed on this machine.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I checked in that directory, and deleted all NV kexts, as well as GeForce kexts.  It's still stating that my system already has drives which support Geforce and Quadro Mac OS X edition cards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...