Jump to content
Sign in to follow this  
Umang Rustagi

No bless Setting for a Primary boot Program was found.

Recommended Posts

Umang Rustagi

No bless Setting for a Primary boot Program was found.

No bless setting for a primary boot program was found.

Hi Experts,

I'm facing this issue while installation of Hackintosh Sierra Zone in my hp-ac120tx laptop.

2 GHz Intel Core i3-5005U with Intel HD Graphics 5500,3 MB cache, 2 cores,4 GB DDR3L-1600 SDRAM (1 x 4 GB),AMD Radeon R5 M330 Graphics (2 GB DDR3 dedicated),15.6" diagonal HD BrightView WLED-backlit (1366 x 768),1 TB 5400 rpm SATA,Integrated 10/100 BASE-T Ethernet LAN

After downloading hackintosh Sierra Zone from this Site, I restored a pendrive using the same iso. I shrinked a drive to create a GUID Partition of 100GB. After reading manuals, I was able to boot into Non_UEFI using flags PCIRootUID=0 and cpus=1. 

Earlier, I was unable to erase a partition to GUID as it failed miserably. So I read some blogs, found that 100MB EFI partition is too small for disk utility. So, I extended EFI partition using Windows and used Paragon HFS+ partition manager to format the drive. Now, I am able to see a 100GB partition but on clicking install, I'm getting following error:

"No bless setting for primary boot program was found."

206hqhv.jpg

Any help here would be useful!

Thanks in Advance.

Umang Rustagi

Share this post


Link to post
Share on other sites
riteshdahiya9910
On 6/5/2017 at 11:59 AM, Umang Rustagi said:

No bless Setting for a Primary boot Program was found.

No bless setting for a primary boot program was found.

Hi Experts,

I'm facing this issue while installation of Hackintosh Sierra Zone in my hp-ac120tx laptop.

2 GHz Intel Core i3-5005U with Intel HD Graphics 5500,3 MB cache, 2 cores,4 GB DDR3L-1600 SDRAM (1 x 4 GB),AMD Radeon R5 M330 Graphics (2 GB DDR3 dedicated),15.6" diagonal HD BrightView WLED-backlit (1366 x 768),1 TB 5400 rpm SATA,Integrated 10/100 BASE-T Ethernet LAN

After downloading hackintosh Sierra Zone from this Site, I restored a pendrive using the same iso. I shrinked a drive to create a GUID Partition of 100GB. After reading manuals, I was able to boot into Non_UEFI using flags PCIRootUID=0 and cpus=1. 

Earlier, I was unable to erase a partition to GUID as it failed miserably. So I read some blogs, found that 100MB EFI partition is too small for disk utility. So, I extended EFI partition using Windows and used Paragon HFS+ partition manager to format the drive. Now, I am able to see a 100GB partition but on clicking install, I'm getting following error:

"No bless setting for primary boot program was found."

206hqhv.jpg

Any help here would be useful!

Thanks in Advance.

Umang Rustagi

i am facing the same issue as well ... did you find any solution???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...