Jump to content
Umang Rustagi

No bless Setting for a Primary boot Program was found.

Recommended Posts

No bless Setting for a Primary boot Program was found.

No bless setting for a primary boot program was found.

Hi Experts,

I'm facing this issue while installation of Hackintosh Sierra Zone in my hp-ac120tx laptop.

2 GHz Intel Core i3-5005U with Intel HD Graphics 5500,3 MB cache, 2 cores,4 GB DDR3L-1600 SDRAM (1 x 4 GB),AMD Radeon R5 M330 Graphics (2 GB DDR3 dedicated),15.6" diagonal HD BrightView WLED-backlit (1366 x 768),1 TB 5400 rpm SATA,Integrated 10/100 BASE-T Ethernet LAN

After downloading hackintosh Sierra Zone from this Site, I restored a pendrive using the same iso. I shrinked a drive to create a GUID Partition of 100GB. After reading manuals, I was able to boot into Non_UEFI using flags PCIRootUID=0 and cpus=1. 

Earlier, I was unable to erase a partition to GUID as it failed miserably. So I read some blogs, found that 100MB EFI partition is too small for disk utility. So, I extended EFI partition using Windows and used Paragon HFS+ partition manager to format the drive. Now, I am able to see a 100GB partition but on clicking install, I'm getting following error:

"No bless setting for primary boot program was found."

206hqhv.jpg

Any help here would be useful!

Thanks in Advance.

Umang Rustagi

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/5/2017 at 11:59 AM, Umang Rustagi said:

No bless Setting for a Primary boot Program was found.

No bless setting for a primary boot program was found.

Hi Experts,

I'm facing this issue while installation of Hackintosh Sierra Zone in my hp-ac120tx laptop.

2 GHz Intel Core i3-5005U with Intel HD Graphics 5500,3 MB cache, 2 cores,4 GB DDR3L-1600 SDRAM (1 x 4 GB),AMD Radeon R5 M330 Graphics (2 GB DDR3 dedicated),15.6" diagonal HD BrightView WLED-backlit (1366 x 768),1 TB 5400 rpm SATA,Integrated 10/100 BASE-T Ethernet LAN

After downloading hackintosh Sierra Zone from this Site, I restored a pendrive using the same iso. I shrinked a drive to create a GUID Partition of 100GB. After reading manuals, I was able to boot into Non_UEFI using flags PCIRootUID=0 and cpus=1. 

Earlier, I was unable to erase a partition to GUID as it failed miserably. So I read some blogs, found that 100MB EFI partition is too small for disk utility. So, I extended EFI partition using Windows and used Paragon HFS+ partition manager to format the drive. Now, I am able to see a 100GB partition but on clicking install, I'm getting following error:

"No bless setting for primary boot program was found."

206hqhv.jpg

Any help here would be useful!

Thanks in Advance.

Umang Rustagi

i am facing the same issue as well ... did you find any solution???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×