Jump to content
Sign in to follow this  
dgmortal

installation doesn't detect my hard drive

Recommended Posts

installation doesn't detect my hard drive

Hi

I'm trying to install mac osx sierra zone on my asus n56 laptop, the installation boots fine and go through language selection but at the windows where i need to choose hard disk, my hard drive isn't detected, neither disk utility shows my hard drive.

 

my hard drive is a intell 160GB ssd which currently has linux ubuntu installed on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are your bios settingsregarding your hdd's?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably choose sata mode to AHCI (on your bios)

Share this post


Link to post
Share on other sites

the sata mode in my bios is set to AHCI

also I tried copying some kexts I found around the internet (that should help with detecting the sata disk drive) to the usb  EFI\Clover\Kext\other folder but still it doesn't detect my hard drive

 

any ideas what else could be wrong? should I format it in any particular way?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

bump

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×