Jump to content
gurupal

Problem After Installing Mavericks 10.9 !!

Recommended Posts

Hello, Now i had successfully installed Niresh-Mavericks 10.9 on my gigabyte computer (CPU-Intel i3 , Memory-6gb , Graphic- Intel HD3000, HDD-500gb) but now whenever i boot from my Mavericks hard drive with -V -F flags , it loads with few kexts and than again restarts. Even i used GraphicsEnabler=No flags too.

 

Please help me !!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

do a fresh install it without garphics kexts 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know which Graphics kexts to delete .. can you suggest .. little worry about this  

Share this post


Link to post
Share on other sites

select backup or move kexts while installing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you soo much ... successfully installed & running Mavericks 10.9. Thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $21.95 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,618

    Latest File
    By Niresh

    238    2

×