Jump to content
neosquared

Sierra (and other versions) installer just reboots before it starts loading

Recommended Posts

Sierra (and other versions) installer just reboots before it starts loading

So I've tried installing both Sierra and Yosemite on my PC, but the installer just reboots before it starts loading! I've tried booting them in both EFI and Legacy mode, I've tried all kinds of boot flags but nothing helps, and I can't even see what verbose mode says because it reboots so quickly, any help?

Here are my specs: 

MOBO: H61M-P31 (G3)

CPU: i5-3470

GPU: Palit Geforce GTX 1060

RAM: 8GB DDR3 1600MHZ.

 

Quick edit: When loading in EFI mode and with verbose, it says "Error Loading Kernel Cache 0x9", and booting without caches gives the same result.

Share this post


Link to post
Share on other sites

put this error on google and you will have the answer

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $40.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      856
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,618

    Latest File
    By Niresh

    45

×