Jump to content
mumin16

error "move nvidia.pkg"

Recommended Posts

error "move nvidia.pkg"

214bl9t.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the Installer Customize Menu unselect Move Graphics Extensions, Please post your hardware requirements.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same problem ... I tried many combinations with customize but norhing...2ibysl1.jpg

My pc: intel core i3-2100 support 4.1/4.2 gpu - ati radeon HD7750 previous version 10.10 works perfectly.

There is installer log:

16a4o7b.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have new informations for me works bootflag -x it boot normally but without graphic if i try classic bootflag graphicsenabler=no it doesnt work for me... Only red screen appear after that

If i want inatall move radeon pkg manually in safe mode i have still same problem package wont install...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you install it?

try installing by unselecting Backup Graphics Extensions Packages

Share this post


Link to post
Share on other sites

No i tried again install 10.10 and upgrade to sierra withou chance only in mode -x but with graphic not

If i install with unselecting graphic backup i had next error in installation "audio.pkg" and if i unseleted everything and install same red screen i have

Share this post


Link to post
Share on other sites

2yywjrb.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to use this option i have the same issue with my hp pavalion p073tx laptop

whenever i install it says unable to move graphics.pkg then audio.pkg, then dart0.pkg

then fortunately i got this boot flag

-f -v GraphicsEnabler=No npci=0x3000 nv_disable=1

at customization section deselect sierra graphics backup and audio.pkg from driver section then accept and install.

when i used the above flag i got again unable to install error 0 but here is the hack on booting again from pen drive see osx is showing in menu or not if it is showing boot from osx rather than booting from pen drive if luck favor you will boot into sierra.

again i have other issues like nvidia graphic driver, audio and wifi is not working also i am unable to mirror my display to second monitor as it is hdmi only.

nvidia u can install from nvidia website they are providing with verions download and install its working for me

wifi is the biggest issue and extended display.

@niresh if you see this post please reply.

never try tonymac post installation methods it will ruin all your effort in vain.

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In my hp dv6-3038ss does the same if

ATI Mobility Radeon HD 5650   Intel Core i7-720QM a 1,60 GHz

With the Yosemite niresh works by putting the boot flag  cpus=1 in Sierra i put all the above but it did not work

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have gigabyte b75-md3h board, intel i3 processor, nVidia Geforce 9400 GT graphics card and 16 GB Ram. I did tried almost every option in installation like unchecking graphics, audio and network but the installation fails in one or the other way. I hav also re-downloaded the dmg and have also used newly purchased pendrive but nothing works. Can anyone please help me. Thanks in advance 😢

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have an asus zenbook ux305ca and I continue to have the same error: move-nvidia.pkg. Always with finished installation. I tried to roll in anyway but I can not.

When there is not this error just crashes after installing but I do not understand what the problem is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey

This is what I did.

Problem:

1) cound not move nvidia.pkg 

Partial Solution : uncheck it from Customize Menu.

(Customise Menu appears when you choose the destination/drive/partition on which you want to install Mac)

When this is solved subsiquent problems that appear are :

Audio.pkg , dart0 so and and so forth.

COMPLETE SOLUTION:

UNCHECK all those items what have a size of "Zero KiloBytes" , every item that has zero size will trigger an error one by one when you try to install , so just uncheck them all(it includes bootflags present in Customise Menu, look carefully and search for all such items , they may be present at difrent levels[item inside item]).

 

Your installation will complete now. However post installation you may need to install kexts(drivers) , bootloader etc that got unchecked from Customise menu.

 

My Laptop Specs:

Samsung NP300E5C , Ivy Bridge based Intel Core i5 3210 processor, Intel HD Graphics 4000 + Nvidia GeForce 620M. 

 

Phoenix BIOS Settings req. to run are:

Hyperthreading: enabled

EDB : enabled

Fast bios : disabled

AHCI Mode Control: Manual - Enabled  (imp otherwise HDD wont be detected)

Secure Boot : Disabled - CSM OS

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6. 6. 2017 at 10:24 AM, Pawan1994 said:

Hey

This is what I did.

Problem:

1) cound not move nvidia.pkg 

Partial Solution : uncheck it from Customize Menu.

(Customise Menu appears when you choose the destination/drive/partition on which you want to install Mac)

When this is solved subsiquent problems that appear are :

Audio.pkg , dart0 so and and so forth.

COMPLETE SOLUTION:

UNCHECK all those items what have a size of "Zero KiloBytes" , every item that has zero size will trigger an error one by one when you try to install , so just uncheck them all(it includes bootflags present in Customise Menu, look carefully and search for all such items , they may be present at difrent levels[item inside item]).

 

Your installation will complete now. However post installation you may need to install kexts(drivers) , bootloader etc that got unchecked from Customise menu.

 

My Laptop Specs:

Samsung NP300E5C , Ivy Bridge based Intel Core i5 3210 processor, Intel HD Graphics 4000 + Nvidia GeForce 620M. 

 

Phoenix BIOS Settings req. to run are:

Hyperthreading: enabled

EDB : enabled

Fast bios : disabled

AHCI Mode Control: Manual - Enabled  (imp otherwise HDD wont be detected)

Secure Boot : Disabled - CSM OS

 

Tried this, and still receiving dart0 error, even after removing it from bootflags. Any solution? @Niresh

Share this post


Link to post
Share on other sites

It did not work for me.

In my case, I found that the installed Volume was renamed to "--" and the installation script stopped.

After that the Volume was damaged and I had to erase it with Disk Utility.

 

I suspect that the error does not come from the script itself but happened prior to run the script. Some process was messing with the installed Volume.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

Any of you install the niresh into an empty hard drive and get this error installing? Or create a partition in the same drive that hv windows inside?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This issue actually has nothing to do with graphics, audio, or network. The issue is actually because you are trying to install a bootloader for the wrong partition scheme. Try installing again, but instead of using clover standard, use clover uefi. This version of clover supports the GUID partition scheme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I am new in this discussion,

I am trying install Sierra zone on Asus x550cc   getting  error-move-nvidiapkg ,

I tried with 

try installing by unselecting Backup Graphics Extensions Packages still getting something new error to move  ,

So please help me how to solve this issue. I am attaching my Laptop Hardware Information.

 

 

Edited by remixsuraj
Insert Updation

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/8/2017 at 0:51 PM, remixsuraj said:

Hello,

I am new in this discussion,

I am trying install Sierra zone on Asus x550cc   getting  error-move-nvidiapkg ,

I tried with 

try installing by unselecting Backup Graphics Extensions Packages still getting something new error to move  ,

So please help me how to solve this issue. I am attaching my Laptop Hardware Information.

 

 

 

On 6/6/2017 at 1:54 PM, Pawan1994 said:

Hey

This is what I did.

Problem:

1) cound not move nvidia.pkg 

Partial Solution : uncheck it from Customize Menu.

(Customise Menu appears when you choose the destination/drive/partition on which you want to install Mac)

When this is solved subsiquent problems that appear are :

Audio.pkg , dart0 so and and so forth.

COMPLETE SOLUTION:

UNCHECK all those items what have a size of "Zero KiloBytes" , every item that has zero size will trigger an error one by one when you try to install , so just uncheck them all(it includes bootflags present in Customise Menu, look carefully and search for all such items , they may be present at difrent levels[item inside item]).

 

Your installation will complete now. However post installation you may need to install kexts(drivers) , bootloader etc that got unchecked from Customise menu.

 

My Laptop Specs:

Samsung NP300E5C , Ivy Bridge based Intel Core i5 3210 processor, Intel HD Graphics 4000 + Nvidia GeForce 620M. 

 

Phoenix BIOS Settings req. to run are:

Hyperthreading: enabled

EDB : enabled

Fast bios : disabled

AHCI Mode Control: Manual - Enabled  (imp otherwise HDD wont be detected)

Secure Boot : Disabled - CSM OS

 

Thanks pawan1994, 

I followed "UNCHECK all those items what have a size of "Zero KiloBytes" , every item that has zero size will trigger an error one by one when you try to install , so just uncheck them all(it includes bootflags present in Customise Menu, look carefully and search for all such items , they may be present at difrent levels[item inside item])."  

Installed OSX successfully

ANq8LthajzojYufWTX4nb25vpwonKnJTrbcbhrav

 

I copied Packages Folder and installed renaming 0 kb option  

 

Now i am facing issue of

1.Audio Not Working  I tried packages auto audio but it creating static noise also tried 

having intel and Realtek 

Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller [C1] -----------

 [General Information]
  Device Name:                              Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller [C1]
  Original Device Name:                    Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller [C1]
  Device Class:                           Mixed mode device

 

  Audio Adapter:                                     Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller [C1]
  Audio Controller Hardware ID:           PCI\VEN_8086&DEV_1E20&SUBSYS_118F1043&REV_04
  High Definition Audio Codec:            RealTek
  Audio Codec Hardware ID:                HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0270&SUBSYS_00000000
 

2. wifi not working

Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter ------------------------------

 [General information]
  Network Card:                           Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter

 

Please help me how to resolve this  ????

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I too got the error "move nvidia.pkg" & I tried everything from bootflags to unchecking everything.

My error solved when I formated the DiskStation table to MBR instead of GPT. I think the error occurs when running post installation script is because it is unable to mount GTP partitions correctly cause every time I tried on GTP partition would be f**ked up they showed 100% usage and usually required to do first aid from disk utility.

Can anyone please confirm this.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have The Same Problem Asus motherboard i3 @3.10 GHz 8gb @1600 and Nvidia geforce gt610.??????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $13.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×