Jump to content
Hackintoshz

Installation complete but cannot boot into Yosemite

Recommended Posts

Installation complete but cannot boot into Yosemite

Hi Niresh, I'm having trouble booting up Yosemite after it had successfully installed. It says Memory Allocation error! Addr: 0xdeadbeef, Size 0x0, File: ati.c, Line: 1772 This is not a recoverable error! System halted. What do I do to get it to boot up? 

AMD E2 1800 APU

6GB RAM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you used Chameleon to install Yosemite, Did you customize the installer while installing? Did you selected any different boot loader in the customize section?

 @Hackintoshz

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Niresh said:

Did you used Chameleon to install Yosemite, Did you customize the installer while installing? Did you selected any different boot loader in the customize section?

 @Hackintoshz

Yeah I used Chameleon. I just left the Boot loader the same in the customize section

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, Niresh said:

Did you used Chameleon to install Yosemite, Did you customize the installer while installing? Did you selected any different boot loader in the customize section?

 @Hackintoshz

I only added the battery percentage thing in customize menu btw

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...