Jump to content
jodumaje

Maybe I need other flags?

Recommended Posts

Maybe I need other flags?

Hello! I installed a time ago the yosemite zone, and it was great, now I´m trying to install Sierra, I followed the flags from the tutorial in hackintosh-computer, but it stuck in this screen. (lost battery power)30iztia.jpg

Used flags: -v -x kcsuffix=amd Kernel=amd

If I don´t use -x, the screen stuck in "SMC: Succesfully initialized"

 

My system specs are: amd fx 8320, sabertooth 990fx 2.0 and nvidia gtx970

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okey I finally booted to the installer with these flags:

-v kcsuffix=amd Kernel=amd npci=0x3000 dart=0

The problem now is I can´t use keyboard/mouse in the installer (I tryed USBBusFix=Yes but nothing)

Edit myself: I did work the USB in the installer, the problem now is when i click in the language selection "continue", it crashes. I tryed to edit the config.plist with the Language en:0, but nothing.

263a9gk.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, it worked (except in the last moment of the installer, less than a minute it says: an error occurred while running scripts from the package OSInstall.postscript.pkg)

Then, I see in the Clover my Sierra HDD, but I can´t boot in, I tried the same flags for the installer and nothing.

In verbose mode, it only shows some asterisks and then restart

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same problem with the OSInstall.postscript.pkg error.

I have tried:

  • Changing and removing Kexts
  • Installing on a different drive
  • Increasing partition space
  • Playing around with boot flags

and none of these have fixed the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh Could you please explain the fix for OSInstall.postscript.pkg  error.  If I replace the kexts via transmac with USB fix ZIP the installer hangs at installer menu.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Niresh  please explain the fix for OSInstall.postscript.pkg , i got the smae problem about this.

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...