Jump to content
Sign in to follow this  
ranitdatta

Weird Post Installation Problems and Glitches

Recommended Posts

Weird Post Installation Problems and Glitches

I'm having numerous problems after installing macOS Sierra Zone. I created a bootable drive using the dmg file, and installation went smoothly with boot-args: npci=0x3000 and kcsuffix=amd1. 

The problems I'm facing is: The icons on the menu bar (the finder bar) don't show up. The apple logo on the extreme left is missing and all the icons are distorted smudge of colours. 

And the graphics is not working. Desktop tearing is occurring and the 'About this mac' shows graphics card as 'AMD Radeon 4330M 4 MB'. My laptop doesn't have 4330M, the GPU is 7460G and the discrete graphics card is 7670M. The hackintosh detects the 7670M, but the 4330M is set as the primary display. 

I have tried using 'Inject ATI' in clover, 'LoadVBios' and 'PatchVBios', I have tried modifying the 'info.plist' in AMDradeon7000controller.kext and everything I could find.

The screen tearing is unbearable. Please help! 

Thank you!

P.S.: My system is AMD APU A8-4500M, with dual Graphics: 7640G+7670M. Hard Drive 1 TB SATA, 8GB RAM.

Errors%20-%20Copy.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...