Jump to content
king_slavcho

El Capitan installation on Kabylake I7 7700k

Recommended Posts

El Capitan installation on Kabylake I7 7700k

Hello dear friends. I wanted to ask you if you could tell me with this problem.

Let me explain what i have done. First i got the problem with the +++++ - the pc rebooted after it showed pluses. Then i solved that issue with setting the CsrActiveConfig to 0x67 instead of 0x03 in Clover config.plist. Then i go other problem which i solved it with downloading and using the OsxAptioFix2Drv-64.efi instead of OsxAptioFixDrv-64.efi. Also i changed the Skylake ID as FakeCPUID in Clover options because the kabylake is not natively supported. And now i am facing other problem i guess there is something to do with the gpu driver (a picture is attached).

 

My configuration is:

Cpu: I7 7700k
Mobo: gigabyte h270-gaming 3
Ram: 2x8gb hyperx 2400mhz
GPU: AMD Saphire 280x Vapor X
Also i have other gpu card but now i have unplugged it for the installation - hope so i will not have a problem for connecting it later  after the installation. The other gpu is AMD r5 230.

 

<a href="https://ibb.co/fn5mqa"><img src="https://image.ibb.co/jmHcwF/IMG_7186.jpg" alt="IMG_7186" border="0"></a><br /><a target='_blank' href='https://imgbb.com/'>image uploader</a><br />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...