Jump to content

Recommended Posts

Graphics Bug

I successfully installed yosemite zone and successfully updated to 10.10.5

Now i have intel hd 4000 graphic card working but with big issue,there is problem with display,would any one help on it?

I have nvidia gt 720m along side but i keep it disabled so i can boot the system

20161227_221027.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boot with IGPEnabler=Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

IGPEnabler not gonna work,already tried

Share this post


Link to post
Share on other sites
On Tuesday, December 27, 2016 at 10:27 PM, ojira said:

Boot with IGPEnabler=Yes

Any other solution please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/27/2016 at 11:46 AM, Prototype~ said:

Graphics Bug

I successfully installed yosemite zone and successfully updated to 10.10.5

Now i have intel hd 4000 graphic card working but with big issue,there is problem with display,would any one help on it?

I have nvidia gt 720m along side but i keep it disabled so i can boot the system

20161227_221027.jpg

How did you resolve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×