Jump to content
- Advertisement -
Sign in to follow this  
maurosantos

Stuck at Missing Bluetooth Controller Transport

Recommended Posts

Stuck at Missing Bluetooth Controller Transport

Hey guys, I already successfully installed Yosemite in this build, and now I'm trying to install El Capitan. Downloaded El Capitan installer, made the bootable USB with MacPwn and used Chamaeleon as bootloader. 

After the installation, which went smoothly, I'm trying to boot from the HD and always get stuck at missing Bluetooth... my boot flags are npci=0x2000 nv_disable=1 kext-dev-mode=1

the specs are:

- core2duo E6550

- Evga GTX 650

- P5G41M-LX2

- 4gb ddr3

the picture from -v is attached.

thank you very much! 

 

 

 

IMG_3842.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for the picture. Your system specifications should work fine with El Capitan, but this flag indicates there is a problem with your graphics being initialized. Boot with nv_disable=1 and -x and post what you get.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...