Jump to content
Sign in to follow this  
Askid12

YOSEMITE BOOTING UP HELP PLEASE

Recommended Posts

YOSEMITE BOOTING UP HELP PLEASE

 

THIS IS MY PC!

PC: http://www.icraft-pc.co.uk/product/l5861

4GB TO 8GB (I added 4gb myself)

The graphics card that came with the pc, i changed to a gt 610

 

Hey, This may seem like a easy error for some, but I can't manage to get past this error. What happens is: I install the dmg files onto my usb using transmac. Go to computer, set it to ACHi, and set my usb to first boot. This is legit what happens: As soon as i click enter, i see a black screen few seconds after i see: Boot0: test Boot0: Done This happens so fast that I had to record it and playback my recording to see it. After this, i see "/" with a a underscore under it, and it just flashes the entire time. I installed this same thing onto a laptop and it worked.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bump!

Share this post


Link to post
Share on other sites

BUMP!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $21.95 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,618

    Latest File
    By Niresh

    238    2

×