Jump to content
gk72

Still waiting for root device

Recommended Posts

Still waiting for root device

Hello everyone, I am new here. Before i write this message i searched for days for a solution but i didn't find one.

my hackintosh (10.7.5) suddenly is unable to boot, I didn't change anything on hardware cofig, it prompts the message "Still waiting for root device" on verbose mode. Tried a lot of ideas for solution but nothing works for me, also tried a lot of boot flags but nothing.

Can any one suggest me any idea? * Thank you in advance for your time. * I don't knwo how to fix it.

Here is my hardware:

Motherboard Manufacturer: ASUSTeK Computer INC.
Motherboard Model: P5KPL-CM
BIOS Version: 0702   
BIOS Release Date: 2010/08/27
    
CPU Information:

Manufacturer: GenuineIntel
Type: Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
Codename: Kentsfield
CPUID: Family 6, Model F, Stepping B, Revision G0
Socket: LGA775
Memory Information:
Total Physical Memory: 4095MB
    
Drive Information:

Physical Drive 1: WDC WD5000AAKS-22A7B0 ATA Device
Drive Size: 465GB
Partitions: C:
Interface Type: ATA
    
Physical Drive 2: ST3160318AS ATA Device
Drive Size: 149GB
Partitions:
Interface Type: ATA

ERROR_MSG.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

First, use the latest version of Niresh Yosemite, then, boot with -x and see if you can get to install screen.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...