Disable ADBlock Extension If you have.
Asus TP500LNG - No Sound - Niresh Yosemite 10.10.1 - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
danielaniq28

Asus TP500LNG - No Sound - Niresh Yosemite 10.10.1

Recommended Posts

Asus TP500LNG - No Sound - Niresh Yosemite 10.10.1

Laptop Specs:

  • i3 4030u - Intel hd graphics 4400
  • Nvidia GT840m
  • Boot using Clover through USB
  • Install clover into usb with Boot Disk Utility 

Everything can be boot normally by using boot flags - [ /haswell nv_disable=1 ].

Tried to put kext-dev-mode=1 and it crash upon booting.

The Problem is there is no sound or anything.

For examples :

System Preferences -> sound -> no output devices found

And I can't seem to find a specific kext/driver for my realtek Audio laptop

•I have Attached clover config.plist

•I have Attached the Print Screen Of Device Manager of my Audio device

 

config.plist

1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,584
    • Total Posts
      29,544
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×