Jump to content
Sign in to follow this  
coolpjp

Pink screen on logon in El Capitan using two displays

Recommended Posts

Pink screen on logon in El Capitan using two displays

Hi for all,

I have one Hackintosh with Iatkos EC 10.11.5 installed with Radeon R9 270x and yesterday i take one second display to work together, but i have problems when i turn the second display on graphic board.

In the fisrt time all things work, but when i made some configurations to use the displays some blank screens appear and now when i boot with the second monitor pluged on board the system stay with one pink screen on the main display.

I need to know if have one procedure or utility to clean the configurations of displays and graphic board on OSX, because i believe if i clean the displays configurations on system it turn back work.

My board is one R9 270x but the system recognize it a Radeon HD 7xxx 2048 MB.

Thanks for all in advance and i hope someone can help me with this.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...