Jump to content
weeknd.

Mavericks on a Pre-Made PC from Medion,Germany

Recommended Posts

Hey guys, here is my Tutorial for Mavericks on a Pre-Made PC which I bought from Medion,Germany

 

My system specs are : 

 

Processor : AMD Athlon X4 640 @ 3,02GHz

4GB DDR3 RAM

1,5TB HDD

ATI Radeon HD 5670 1GB

Mainboard : MS-7713 with AMD 770 Chipset

 

I had many problems to install a distro from Niresh on my computer, but Mavericks worked now after 2 months

 

I tried to install 10.8.2 with a DVD, but it freezes while it installed ML.

 

I waited and tried 10.8.5 with a DVD, but my mouse and keyboard freezed.

 

So, I tried Mavericks and my problem was, that there weren't any ATI Kexts, because I didn't install them

 

https://i.imgur.com/GRcAorz.jpg

 

I needed to reinstall Mavericks with the ATI Kexts.

 

After that, I had problems with my sound, but I fixed it with this : https://www.hackintoshzone.com/files/file/136-all-in-one-Audio-solution/

 

And after my installation of any distro, I had problems with my boot loader of windows, because I installed the distro on a second partition.

 

I put my windows cd in and booted from there. I went to the cmd and opened the command diskpart. After that, I typed these commands : 

 

select disk 0

select partition 1

active

exit

 

If you want to do a dual-boot with windows and mac, you need to do this !

 

Later, I installed the Chameleon boot loader on a 2GB USB stick and I boot mac from there whenever I want.

 

I hope that I could help you :)

 

https://i.imgur.com/vWwkPRt.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice Build Descriptions

  • Like 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks :) 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

--- UPDATE ---

 

I reinstalled Mavericks after I broke it with the 10.9.2 Update.

But now, I made some changes : 

 

I made a new partition with 250GB and installed it there.

I installed with Mavericks the Bootloader Chameleon now to stop booting from a Pendrive.

I can dual-boot now with Windows 8.1 and I think, that I'm staying at 10.9.1, till there is a final Hackintosh Build from Yosemite for AMD.

 

Problems I had : 

 

-AppleIntelCPUPowerManagement.kext made a kernel panic while I tried to make a user.

 

I deleted it from the terminal in the installation.

I went to the terminal and typed these commands :

 

cd Volumes

ls

cd "Macintosh HD"

cd System/Library/Extensions

rm -rf AppleIntelCPUPowerManagement.kext

reboot

 

-Kext panic of ATI5000Controller.kext after booting from Chameleon

 

Fixed this issue with booting from USB Stick and changing the org.chameleon.Boot.plist

I turned off the GraphicsInjector.

 

Now everything works fine and I'm back on Hackintosh again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×