Jump to content
Sign in to follow this  
gabrielcvas

Black Screen on Login using Clover

Recommended Posts

Black Screen on Login using Clover

Hello,

I've installed Niresh Yosemite 10.10 on my Samsung Laptop RV420. After the instalation, my laptop was only booting with the installation USB, so, I decided to install Clover v2.3k r3726. The installation went fine and I was able to get to the boot screen and select the OS, but now the login screen is black (I know that the OS is in the login screen because my sound is crackling and I can control the volume from the keyboard shortcuts).

My specs are: 

Intel Core i3-2310m 2,10 GHz

4GB DDR3 RAM

Intel HD Graphics 3000

Obs:

- A few moments ago I've updated to 10.10.5 with success, but the problem remained.

- I have only FakeSMC.kext on my 10.10 folder.

- I have EmuVariableUefi-64.efi, FSInject-64.efi, OsxAptioFixDrv-64.efi, OsxFatBinaryDrv-64.efi, PartitionDxe-64.efi, VBoxHfs-64.efi on my Drivers64UEFI folder.

Thanks, any help will be appreciated.

config.plist

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...