Disable ADBlock Extension If you have.
Installed 10.9.0 but hangs after creation user account - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
negi1983

Installed 10.9.0 but hangs after creation user account

Recommended Posts

Hi

 

I have below specs

 

Intel core i3 3.10

Motherobard  Gigabyte B75m D3H

Ram 8 Gb

Graphics Card Zotac Nivida GT 610 2 gb

 

Please suggest????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you explain more about the issue you are having?

Share this post


Link to post
Share on other sites

try booting with -x and change ncpi=0x300 it can solve your hang problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have try booting using -v and show a picture where it hangs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,582
    • Total Posts
      29,538
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×