Jump to content
jumi

Generic PS/2 mouse not working

Recommended Posts

Generic PS/2 mouse not working

Hello. I have the latest Hackintosh Zone Yosemite image on my pen drive and everything seems to work fine, except for my generic Clone PS/2 mouse. I can get to the formatting screen only using my USB keyboard but can't go on since I need to open the disk utility (which is only accessible through the cursor).

 

My setup:

ASUS H81M-A/BR

Intel Core i3 4170 3.70GHz Haswell

1x2GB RAM (I know this is too little but it shouldn't be a problem)

AMD HD 6670 (I tried removing it and using the integrated graphics but it's still the same).

 

I may actually try with another USB mouse that's not mine, but even it works I'll have to use my PS/2 mouse until I buy another USB mouse (since I'll be borrowing it).

Share this post


Link to post
Share on other sites

So apparently I got it working by using an USB mouse. Yay!

 

But I had another problem. It stops at 1/4 of the installation during the 14 minutes remaining mark, saying that the Essentials.pkg could not be extracted. I've searched around and it seems like it's probably a bad RAM module, but some people got it working with specific flags for their computer. Apparently all the flags used gives me a kernel panic. It probably is my RAM module since it's 3 years old already and from a generic local brand. I ran memtest86 and threw me a couple of errors, too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...