Disable ADBlock Extension If you have.
ASUS F55VD -Big Problem after lot of hours - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
davibs

ASUS F55VD -Big Problem after lot of hours

Recommended Posts

ASUS F55VD -Big Problem after lot of hours

Hello guys!
After A LOT of hours spended into format, install, erase usb, and a day spended banging my head off the wall, i've installed YOSEMITE with niresh and..

Everything is working. Except.. VideoCard.
I'm going crazy, i have a nvidia 610m and an intel hd graphics integrated, from bios i can't select just one, and from what i know, nVidia don't work with yosemite..right?
I've tried EVERYTHING!
With IGPEnabler=No resolution is correct, mac boot..but is so laggy that i can't use it.
Also with -x it boot with correct resolution but same problem.

Ah, i've tried also GraphicsEnabler=No ,  NV_Disable=1 , NVDA_DRV=1,  I've installed web driver from nvidia..

NOTHING!
Can you help me please?
Thanks a LOT!

P.S. IDK the right model of my intel card, it seems impossible to find o.O

 

024a3ce3f8568a3202a0f46b4b93197f.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

UP

Share this post


Link to post
Share on other sites

up

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,579
    • Total Posts
      29,483
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×