Jump to content
FabioSan

Audio problems on El Capitan

Recommended Posts

Audio problems on El Capitan

Hello guys :)

I have a weird problem.

After the installation of el capitan and the installation of necessary kexts, I have also used an Audio pack to fix it on my asus p5k se. I have also used the kext to enable the 7 jacks on back motherboard. Audio and record is now perfect except for one thing:

When I use skype or calls programs, the voice exit only from one speaker ._. all the other sounds (video, system ecc) from both 2.

What could be?

Ps: if in accessibility I enable the force mono option, the voice output is from both speakers but obviously less qualitiy... Any idea?

Thanks anyway ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,654
    • Total Posts
      29,758
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...