Jump to content
slovius

Only able to boot using USB with -x boot flags, audio and graphics not working.

Recommended Posts

I manage to get el capitan installed on my desktop but the issues is that I can't seem to boot in without using my USB installer and also I have to key in -x (all the time).

My Audio is also not working I am using the Realtek ALC888B / ALC887 I tried using Multibeast ALC888AIO (All In One) but the installation failed. I am not sure what's going on.

As for my Graphics I only have the Intel HD530 and the VRAM is only 7mb which is too damn low. I am really in need of help now so if anyone who could assist me that would be really great! :D

P.S I am still a beginner in hackintosh :P 

 

my desktop specs:

intel i3 6100 3.70Ghz

Intel HD530 graphics 

8gb ram (Crucial)

250gb hdd seagate (hackintosh)

500gb hdd seagate (windows)

gigabyte motherboard H110M -S2PV DDR3

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please kindly remove this thread I think I might have posted this on the wrong forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,629
    • Total Posts
      29,694
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...