Jump to content
Sign in to follow this  
slovius

Unable to figure out BIOS settings and boot into installation

Recommended Posts

Hi everyone I am trying to build a hackintosh on my new desktop after creating the bootable usb from the thread https://www.hackintosh.computer/197/hackintosh-elcapitan-macpwn-guide/. After which I have restart my computer I can't seem to boot into the installation part even after setting the boot options to my sandisk usb or selecting it from the boot options. I am guessing that I might have miss out certain settings on my BIOS I couldn't find any guides on the internet. Btw I am using a SanDisk 64GB USB and there was also this issue when I install the clover from hackintoshzone.com it prompt a message that some how relates in this way "this version of clover might not work due to compatibility version" so I am not sure if the clover is going to work properly.  Any help will be greatly appreciated! :D

My desktop specs:

Intel i3-6100 3.7Ghz

8GB RAM (Corsair)

Windows 10 Pro (64bit)

Gigabyte H110M-S2PV DDR3

SMBIOS ver 2.8

BIOS Mode: UEFI

BIOS version F1

 

Settings that I have adjusted on my BIOS.

Optimized defaults.

vt-d - Disabled

Secure boot - Disabled

SATA change to AHCI

BIOS EHCI Hands off - Enabled

OS type - Other OS

Wake on LAN -Disabled

Legacy USB support - Enabled

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...