Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
TideHyon

Yosemite is moving very slow

Question

Hi Hackintosh community. I come here with a problem. My Yosemite is moving really slow ... I uninstalled the graphic kexts from boot with "grafix backup all" and i was expecting the os will move slow, but after i installed the multi-beast and put some kexts, it is still slow working... My specs:

Cpu : Intel i3 4130 Haswell

Video : Msi Nvidia Gtx 750ti

Motherboard : Gigabyte GA-H81M-DS2

Ram : 4GB

I've read somewhere (on apple forums) that yosemite moves crappy with just 4GB ram and i think that this can be a cause ... Another one can be the graphic card which is dedicated one and maybe not supported... Strange is that my monitor doesnt show anything when i start my pc(when it is off, my monitor says to me that there is a cable connection to a video card). I have in BIOS enabled the support of the integrate graphics card.

So, are there any chances for making Yosemite run well? Or should I give up?

Thanks in advance :)!

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,611

    Latest File
    By Niresh

    167    2

×