Jump to content
Sign in to follow this  
lillo95

Can't boot without USB

Recommended Posts

Hi,

i've succesful installed maverick on my AMD pc with phenom II x4 black edition with the bootflag: amd64 -v

but when i reboot i've an error: boot0: error

i've tried all the web solution, like install again chameleon, using chameleon wizard, boot into install and from terminal try to modify the boot (it doesn't work, it say me: directory not found)

well how can i do to fix this annoing problem??

thanks in advance and sorry for my bad english

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

System specs:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

And i almost forgot to ask..you have windows also intall right? Is windows in a separate drive or same drive as mac os?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, my specs are

Motherboard: Asrock 960GM/U3S3 FX

CPU: AMD AM3 Phenom II X4 965 Black Edition Box

RAM: 4 giga kingston ddr3

 

i've tried to install into an empty hard disk, and into an another disk with windows 7

same result for both 

how can i try??

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have windows 8 installed & very good parameters on my pc, but as previus user i cannot boot without usb / how can i boot / dual boot without a usb ?

thank you !

 

And i almost forgot to ask..you have windows also intall right? Is windows in a separate drive or same drive as mac os?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have windows 8 installed & very good parameters on my pc, but as previus user i cannot boot without usb / how can i boot / dual boot without a usb ?

thank you !

the systems are in the same hdd   c: w8  &  e: mac osx mavericks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

the systems are in the same hdd c: w8 & e: mac osx mavericks

Did you install any bootloader like Chameleon/Clover into the mac partition ? Or in windowsYou can try and install EASYBCD 2.2 that will let you boot Multiples system
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, my specs areMotherboard: Asrock 960GM/U3S3 FXCPU: AMD AM3 Phenom II X4 965 Black Edition BoxRAM: 4 giga kingston ddr3i've tried to install into an empty hard disk, and into an another disk with windows 7same result for both how can i try??

Ok.well if you have booth mac os x in one drive and windows in another drive and you installChameleon bootloader into the mac partition.and it doesn boot ,that mean you have to set the drive to install mac as first boot drive.that way chameleon bootup and you can choose betweenOperating systems
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boot to the BIOS and set the drive you install mac os as primary boot drive .and let me know

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boot to the BIOS and set the drive you install mac os as primary boot drive .and let me know

already done the first time

always the same error :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohh you get the boot0 error.here is the fix it require some commands to be inpu ,here is the guide to fix ithttp://www.macbreaker.com/2012/02/hackintosh-boot0-error.html

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try it and let me know if you fix it or if you need extra help ,im here to help :) Good Luck

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $13.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×