Jump to content

Recommended Posts

so listen I need a lot of help!

This is the second install I have done of mac os x, however the first time I used Yosemite Zone to do it and experienced a lot of issues, once I got it working i decided to download El Capitan from the App Store and do a fresh install on my Hackintosh. Throughout the whole install everything went fine besides some USB issues and that I could only use 2.0 Ports. Now my main issue is that Im running the latest version of Mac os X but I cannot run dual displays?!

The only monitor that is currently working is one that is connected via VGA, The secondary monitor (HDMI) Will not receive a signal. If i remove the VGA and just try to use the HDMI Monitor on it's own. I just get a white screen and it loses signal.

Guys I'm so desperate to fix this please help me out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

same problem here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

What kind of video card you have ? any specs of your hackintosh ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×