Jump to content
Sign in to follow this  
An65001

GTX 960 and FX-8320: major graphics issues and other problems

Recommended Posts

So here's the deal. I've been trying to get the GTX 960 working in my hackintosh for the past 4 days. I can install after applying the boot flags, however:

1. When I updated to 10.10.5 and put in in the amd sse3 kernel in (chameleon loader), thereafter installing the web drivers for nvidia, it would work, but using Finder and several different applications would constantly hang or sometimes even reset the driver.

2. I reinstalled and this time updated to 10.10.2 with the clover loader. Again i tried the drivers for 10.10.2, but they are even worse, artifacting out and finder would crash.

3. Attempting to update to 10.10.3 horribly messed up my install. I haven't tested it there but I have a friend who got it working with 10.10.3.

My system is:

AMD FX-8320 8 core CPU

16GB DDR3 1600 RAM

ASUS M5A99FX Pro r2.0 motherboard

Asus Strix GTX 960 2GB Graphics card

60gb ocz agility ii ssd with 500gb WD hdd

Any solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...