Jump to content
Sign in to follow this  
Thanmai

os x yosemite stuck at apple logo and progress bar

Recommended Posts

Hello I am using these components for my hackintosh

AMD Phenom 2 x2 555 processor

4gb ddr3 Kingston hyper x fury RAM

Gigabyte 78LMT-S2PT motherboard

Nvidia GT 730 graphics card

i was able to boot till grey apple logo screen and there is progress bar below which never fills. It stays there only i am not able to boot further

can anybody please help me. If i try boot flags like nv_diasble=1 the pc restarts that's all  please help me guys plzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,630
    • Total Posts
      29,703
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...