Jump to content
Sign in to follow this  
ibiku

Problem Intel HD 4000

Recommended Posts

Hello and installed maverick Niresh and it works all fine except my graphics Intel HD 4000 the issue is that when I put the corresponding ketx that are on this website my hackintosh will not start black screen freezes just before I put the password installed latest chimera anyone know how to fix this because in Safari gives me flashes as favorites and some websites and in the application drawer also have these annoying flicker thanks in advance

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have clover think that's the problem since I have UEFI partition anyone know how to do this bootloader? I find only for chamaleon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enable InjectEDID and InjectIntel

as active? I have to install the ketx guess? Currently the e erased as if I can not turn on the computer to get the black screen

Share this post


Link to post
Share on other sites

as active? I have to install the ketx guess? Currently the e erased as if I can not turn on the computer to get the black screen

Sorry, can't understand you. Do the following:

Make a clean install, install clover, enable injectedid and injectintel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...