Jump to content
Talu_Malix

A graphics problem has been detected

Recommended Posts

Hello,
I have a problem with my hackintosh (AMD Athlon based system). I have a GTX 960 Strix and I successfully installed Yosemite on my computer, but when I install the Nvidia Web Drivers and that I reboot, I see the error "A graphics problem has been detected". If I click Ignore, I can't click on anything and the message reappear around 5 seconds later. If I boot in safe mode, my screens (One connected by DVI and the other by HDMI) just turn off. For information, if I start my computer with nv_disable=1, the screen is not scaled correctly and it is very laggy and I am running Mac OS X 10.10.1 (Niresh version). Any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,630
    • Total Posts
      29,695
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...