Jump to content
DrWhoGeek07

HDD Not detected in OS X Installer (10.8.5)

Recommended Posts

Hello, i am new to hackintoshing and i need help!

I would like to use Mountain lion but i have tried all the niresh distros. When i boot up the installer and open disk utility i get my disk drive and thats it... (I am using the ISO on DVD).

I have set SATA Controller to AHCI but that wont work...

I have tried to format the HDD to FAT32 and HFS + with GParted Live CD, same result...

i have tried pretty much everything i could find from googling the problem.

Please help!

 

My system specs are:

MOBO: Gigabyte GA-H61M-S2PV

CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.40GHz

Ram: 4gb

HDD: WD Blue 1TB

GFX Card: NVidia GeForce 9500 GT

 

Thanks for looking!

Edited by DrWhoGeek07
Forgot to add GFX Card to system specs

Share this post


Link to post
Share on other sites

check in your bios, mine has a specific line for the data 0 controller and when this was disabled and sata-AHCI enabled my drives showed up!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,647
    • Total Posts
      29,726
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...