Jump to content
Przemysław Kraj

Samsung NP530U4B-A01PL almost working… (after install boot problem)

Recommended Posts

Hi everyone!
I'm new here ;) and I have almost working OS X Maverick 10.9.0 on laptop…
Almost, because I have problem with boot my Samsung NP530U4B-A01PL from my SSD. I can only boot OS with USB bootloader (when I remove USB after installation and reboot laptop I have logo of Samsung and black screen, then it reboot). I installed 10.9 using this guide: https://www.hackintoshzone.com/topic/493-guide-installing-niresh-distro-in-a-pc/ . and moved AppleIntelHD* AppleIntelSNB* ATI* GeForce* NVDA* kexts to backup folder to boot without any issues. Before that I also installed OS on HDD but with the same result...
 
It will be great if somebody can help me with boot problem. After that I can search for working kexts.
 
Specification:
 
Processor: Intel® Core™ i3 2367M 1,4 GHz
RAM: 8 GB 1333 Mhz DDR3
Graphics: Intel HD Graphics 3000
HDD: Hitachi HTS547550A9E384 500 GB + SanDisk i100 16 GB SSD (hybrid)
 
If I forgot something please write it!!
Sorry for my bad english. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep you have not installed a bootloader to HDD download latest Chameleon Bootloader and install it 

  • Like 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...