Jump to content
enjamul

Help me, I'm stuck in install process

Recommended Posts

Hello, 

Please check the images. I am stucked with the "Hakintosh Logo" on the install screen. 

How to solve? 

After pressing enter a screen comes with the hakintosh logo. Please help me. Please check attached photos.

image.jpg

image.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

After hours of looking I finally came across a fix to this problem

Use the boot flags "/amd npci=0x2000"  or "/amd npci=0x3000" - without the quotation marks

Hopefully this helps anybody else with this problem 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/22/2015 at 10:56 AM, enjamul said:

Hello, 

Please check the images. I am stucked with the "Hakintosh Logo" on the install screen. 

How to solve? 

After pressing enter a screen comes with the hakintosh logo. Please help me. Please check attached photos.

image.jpg

image.jpg

Please boot with -v flag and attach a screenshot of where it hangs. Also post your hardware specifications.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...