Jump to content
Sign in to follow this  
Spoonhead98

Hackintosh Will only Boot in Safe Mode

Recommended Posts

Hi, I have installed OSX Yosemite on my PC but it will only boot into safe mode, I have tried all these boot flags individually and all at once:

npci=0x2000

npci=0x3000

GraphicsEnabler=No

GraphicsEnabler-Yes

IGPEnabler=No

PCIRootUID=1

-v

-f

When I boot in normal mode with no boot flags I get a grey screen with a spinning wheel. I have also tried using an NVidia GPU to see if it will boot but it won't.

I have previously installed OSX Mavericks on the same PC and it booted fine, I just couldn't get WIFI working.

My PC Specs are:

AMD FX 8320 CPU

AMD R9 270X GPU

Asus M5 A97 R2.0 Motherboard

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,630
    • Total Posts
      29,703
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...