Disable ADBlock Extension If you have.
No graphics acceleration but 1024mb vram - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
Derpy33

No graphics acceleration but 1024mb vram

Recommended Posts

In the past I was having problems detecting the Graphics card and has 1024x768 resolution but with some packs of kexts it detected as: AMD Radeon HD 6xxx 1024mb, it worked fine with 1440x900 but its lags a lot and have a lot of stuttering. And I have to say that the sounds doesn't lags or stutter. (Video plays at low framerate, no translucent menu bar)

Pc specs:

Intel Celeron G550 2.6ghz dual core

Sapphire AMD Radeon HD 6450 1gb DDR3

4gb ram 1333 mhz (Working on 1066mhz)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,573
    • Total Posts
      29,443
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×