Jump to content
Sign in to follow this  
akash4686

Yosemite installation failed Help!!!!!

Recommended Posts

Downloaded yosemite-zone Haswell supported

restored with restore.pkg

Restored_USB.thumb.PNG.a53876bcc8780f996 

got two partitions like this,

Yosemite_zone.thumb.PNG.664108071b762128

 

booted with UEFI and got clover booted

IMG_20151112_001408.thumb.jpg.8dc544fcdcIMG_20151112_001425.thumb.jpg.a470f1723c

 

now when started with /haswell it shows a apple logo with no progress bar and it stays there forever.

IMG_20151112_001324.thumb.jpg.6476c8a6cc

Entered bootflags like cpus=1 GraphicsEnabler=No -v -x -f 

i loads

IMG_20151112_001523.thumb.jpg.764ff9d14d

than shows black screen

IMG-20151112-WA0001.thumb.jpeg.7daf17802I

It also stays forever.

What to do??

 

I got

Hp Envy 15-u110dx x360

Processor : intel core i5-5200U CPU@ 2.20Ghz

Graphics : Intel HD Graphics 5500

RAM : 8GB

HDD : 1TB

 

IMG_20151112_003011.jpg

IMG_20151112_003018.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...