Disable ADBlock Extension If you have.
Unable to boot into drive after installation (AMD) - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
NocturneFA

Unable to boot into drive after installation (AMD)

Recommended Posts

So I've been trying to install Yosemite on my AMD computer which isn't a custom built it's from a medion factory so the motherboard isn't exactly Macintosh ready.. I'm capable of getting into the installation just fine and then continuing to erase my HDD and format into OS X but when the installation is complete and the computer restarts when I get to the boot screen only the Yosemite zone installation appears (look at attached photo). If I boot into the installer again it detect the drive and knows its formatted with OS X as I use the parameters /amd64 npci=0x3000 as if I don't do this flag then I get a frozen screen after it tried to initialize pci. I didn't know what to do the version of Yosemite is Niresh's 10.10 specs are- CPU = A8 5500 3.2 GHz GPU =Radeon HD 8570 + intergrated on the A8 Ram is 1866 8GB single channel and motherboard is medion mx7000 or some shit.. Please help. 

1447083505046195492207.jpg

Edited by NocturneFA
Fixing tags added AMD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,584
    • Total Posts
      29,544
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×