Jump to content
Sign in to follow this  
Apple

Yosemite Boot Loader not loading?

Recommended Posts

Hey there! So I seem to have an issue with my Yosemite Zone bootloader.. 

 

Whenever I boot to my USB, it seems to get stuck at the little loading sign it makes just before entering the bootable menu. If anyone knows how to fix this please help!

My specs: Dell Optiplex 755 Modified

Intel Core 2 Quad 2.4GHz, 8GB Ram, GTX 750ti, Windows 10,

I also have 3 Harddrives in which I want to put Mac OSX on one of them.

Edited by Apple
Added more tags

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure legacy support is enabled in your bios, have it only plugged into a usb 2.0 port and also make sure you have no other usb removable storage devices connected. I would have this same problem whenever i had another/different usb device connected in my usb 3.0 port, which i have no idea why but removing it worked for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found legacy support in my Sata operation but not in any USB settings. I don't have any USB 3.0 just 2.0 so that can't be it and also I only have the one USB plugged in. Is the legacy support supposed to be in some sort of USB setting? I wasn't able to find it.

If that is the legacy support I am looking for then that did not help the case at all.

Edited by Apple

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...