Jump to content
Sign in to follow this  
Pineapplethefruitdude

Fresh Installation hangs on bootscreen but i can hear Sound?

Recommended Posts

Hello guys, 

i just installed Yosemite Zone 10.10 2. Installation went fine just had to enable the usb fixes. Now when I want to boot into the fresh installation (booting with -v) it shows all the command lines correctly, then the command lines on the  bottom half of the screen seem to freeze and the normal process of command lines showing up is still working in the upper half. After 5 minutes the upper half freezes too and at first the end of the upper half it says 'error: codec #4 is not responding, probing aborted' and again after 5 minutes it says 'TIMEOUT numcmd=1, sent=1, received=0'.

if I wait another 10 minutes I can hear voice over talking to me and some music playing? I think it boots properly but the graphics just hang somewhere and the screen freezes. Can anybody help me? 

My laptop:

  • Sony VAIO E Series VPC-EB4Z0E/BQ
  • Core i3 380M
  • 4 GB RAM
  •  
  • Ati Radeon HD5470 512mb
  •  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...