Jump to content
Sign in to follow this  
CrimsonHaze

Compaq CQ58-287SA - Lan Problem, Please help :(

Recommended Posts

So for the last week I have bricked my laptop twice, accidentaly deleted windows, lost the MBR, to finally manage to change my BIOS settings, so I finally installed Niresh's Yosemite, I have had to reinstall several times at this point. I can not for the life of me get LAN to work, here are a few things I have tried.

- All In One Ethernet Solution

- Kext Utility

- MultiBeast

- All the kexts for my model LAN, including the universal one.

Here are a few pictures that hopefully will make you feel sorry for me, and before you ask, I know it is not a problem with my internet, as I am am using several different family laptops to download said kexts etc.

I also know my Ethernet card thingy mabob is not broken as I have tested with Linux Live. Please help, Sincerely very stressed out and pissed off individual :)

EDIT this was in the verbose log, don't know if it means anything.

11790216_899656456777653_813518302_o.jpg

12168228_899656420110990_1318384970_o.jpg

12169218_899656490110983_981294611_o (1).jpg

12169828_899656576777641_1769567846_o.jpg

Also,, don't know if this helps but I did not enter my details, IP address etc. I can also see other connected computers on the same network for example I see my sisters PC "jenniscomp"

12168573_899676603442305_1270995023_o.jpg

Edited by CrimsonHaze

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...