stuck on **** [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone stuck on **** [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! Jump to content
Sign in to follow this  
Umer Ali

stuck on **** [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport!

Recommended Posts

I have 

CPU:intel core i7 2600

GPU:ati radeon hd 5670

RAM:corsair vengence 4gb

i tried many boot flags only this one worked: 

-x -v GraphicsEnabler=No PCRootUID=1

But this root flag put my pc in root mode login i entered username:-root, password:-niresh but it gets stuck on this step and does not log in

 

Edited by Umer Ali

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this:

 

Here are the steps:

1. On the boot menu type -s -v and press enter

2. Then type the following lines, pressing enter and waiting after each:

mount -uw /

cd /System/Library/Extensions

mkdir intel_back

mv AppleIntelHD* AppleIntelF* intel_back/

touch ../Extensions

reboot

After you type reboot, shut down using the close button on the window and then restart normally.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $17.91 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hey guys, this is my first post on this forum.   I've installed High Sierra on my box.   These are my settings:   Intel Core i5 3570k (Intel HD 4000) MSI Z77A-G41 8GB RAM 120GB SSD + 1TB HDD   I'm using an HDMI cable with a monitor resolution 1920x1080   Everything is working fine... I've got my LAN working after installing some kexts.   But now I can't have my VGA working properly (some glitches and slowdowns).   I've tried alot of things that I've found on the internet, like changing config.plist on Clover with some different settings. But nothing worked for me... even youtube videos showing how to get it to work...   Can you guys help me please?   Thanks!
    • 1--> https://photos.google.com/photo/AF1QipM62-Ht1JeeKXUn6BS-HM-cD4zgo3FxRpj8oOpD   2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipNpz7cJKAi4ppNC3HAMlhL1ZfdCGmxyq-MgmNw5 system configuration link-->  1-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMk1174nfxqu3HEBS004g-644jFbWhkRspjllDb 2-->https://photos.google.com/photo/AF1QipMcZd0YSTq2VNbzzI4zplay-S2fqT2NThWKPJ6g   Please help me to install hackintosh on my laptop   Thanks   
    • Hi You might use Apple Disk Utility to clone the disk. May be you must  write a disk image of your Startup disk first. Carbon CopyCloner will do it too ( EVEN IF THE DISK IS IN USE). Then you must install Clover on the Disk and copy the contents of the efi Partition of your startup dist to the Clone. Voila thats it.
    • I have an HP desktop that is running Niresh Mavericks. I have a second computer that is identical. I haven't been able to get the distro to install. Is there a way to copy the boot drive that works now and put that copied drive into the second machine. The second machine allows me to install the Niresh distro, but then won't boot from it at all. Can I use an Ultimate Boot CD to clone the drive?  Also, I check both computers and they are both running the exact same bios and settings.  
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    953    0

×