Niresh OSX 10.9 Mavericks Install problem - OS X Mavericks 10.9 - Hackintosh Zone Niresh OSX 10.9 Mavericks Install problem Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
thevinsmarciano

Niresh OSX 10.9 Mavericks Install problem

Question

HI I really need some help in installing Hackintosh using niresh 10.9 mavericks in my Toshiba satellite e45t-b41-6 laptop

This laptop doesnt have any SATA control option in BIOS so I dont know what to do

When booting the Niresh osx 10.9 installer when I choose the Mavericks Installer I just got stucked in a Grey screen with APPLE LOGO in the middle and no loading animation and it is just stucked there. However if add bootflags like -v (verbose) it just show some matrix command and left stuck in black screen.

I don't think that there is a problem with my USB because when Im gonna use this on my PC it works perfectly. it just happens on my laptop

 

I have used many bootflags like xpcm-free -x -f and all but no luck. Please help :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $8.78 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I have an HP desktop that is running Niresh Mavericks. I have a second computer that is identical. I haven't been able to get the distro to install. Is there a way to copy the boot drive that works now and put that copied drive into the second machine. The second machine allows me to install the Niresh distro, but then won't boot from it at all. Can I use an Ultimate Boot CD to clone the drive?  Also, I check both computers and they are both running the exact same bios and settings.  
    • @Epikry Did you made the USB with Hackintosh High Sierra Zone?
    • Ok ok, but I still have the problem of video, yesterday I tried to successfully install the nvidia web driver but this when I restart the screen goes black. I'll make the update video
    • Hello everybody,   I am new to Hackintosh, so maybe I am just not experienced enough, but I cant boot the Installer. Whatever I tried, it didnt work. I tried doing it by myself, with Clover and a real Mac form a friend, I tried using the installer, I tried fixing files back and forth. (Currently using Windows 10 Pro 64bit) with: CPU: Intel Core i7 6800K MB :  MSI X99A Raider GPU: Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming RAM: 16GB G.Skill Trident Z RGB SSD: Samsung Evo 250 GB HDD: 2x 2TB Seagate Barracuda (Disconnected for install)   It displays: "Error allocating 0x1193d pages at 0x0000000015fa2000" But, I always get the problem: "Couldn't allocate runtime area" Then: "Boot failed, sleeping for 10 seconds before waking..."
      (I tried inserting media, imgur didn't work)   I tried almost everything, I am really infuriated by that. Hardware should be compatible, it gets recognized in Clover at least. Though, I dont know how to configure a config.plist file. Some forums said, that could be the problem, but I just used the one, which is generated with Transmac. So, could anybody help me out? Does the generated file really not work?  
  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    924    0

×