Jump to content
gatgat23

Help with MSI 760GM-P23

Recommended Posts

I managed to install Mavericks on my PC.

Here's my specs:

 

MSI 760GM-P23 (FX)

AMD Athlon II X2 250 3.00 GHz

2GB PQI DDR3-1333

ATI Radeon HD 3000 (Integrated)

 

I already have Windows 8.1 and Linux Mint in my 1TB disk.

And I installed OS X on the same disk with already 7 partitions.

Partitions layout:

disk0s1 = System Reserved

disk0s2 = Windows NTFS <--- C: drive.

disk0s3 = Windows NTFS <--- D: drive. Where my main files are.

disk0s4 = Start of Extended Partition.

disk0s5 = Linux Mint.

disk0s6 = Linux Swap Space.

disk0s7 = OS X.

 

What I did was:

 

  • [*]Boot to Niresh-Mavericks with the boot flags: amd -v [*]Thought it was stucked on "[AGPM Controller] unknownPlatform;" but it booted after a while. [*]Went to Disk Utility to erase the partition where I'm going to install OS X. [*]Default kexts/and other options on Customize. (Didn't changed anything.) [*]Installing... [*]After installation, I got boot0:done. [*]Booted the installed OS X using USB with the flags: GraphicsEnabler=No -v (I can't manage to boot with GraphicsEnabler=Yes.) [*]Sounds/Ethernet are okay.

Problems:

 

I need help on my display as I'm stucked with the resolution of 1024x768.

I also need help with the boot0:done. I already tried reinstalled Chameleon, Chimera and even manually installing their binaries didn't help.

 

If you need more information, just ask. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need help booting to the other drives? Or you just need help with the graphic in os x

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need help on my display and the boot0:done. (boot0:done, not boot0:error.) It can't seem to load the Chameleon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you install charmeleon wizard into the Os x Partition ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. Using the 1st option that says something like: "Recommended. Windows and OS X on 1 disk."

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to solve my boot problem.

Now, any help on my display?

Share this post


Link to post
Share on other sites

im Glad You solve the problem.and about the Graphic Check this link out.

 

http://www.osx86.in/2008/12/enable-ati-graphics-with-qeci-in-hackintosh.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to do that but I don't know what kexts I'm going to edit. Nor what framebuffer I have.

Can you help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes i can help you :) .ok let me look for a more simple way then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to add your Resolution to org.chameleon.plist 

Share this post


Link to post
Share on other sites

if it will not work then you need to use Descrete graphics instead 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Default resolution is now giving me 1600x1200 after I successfully installed Chameleon.

When I tried to use "Graphics Mode"="1366x768x32", it is using 1024x768.

So, no chance on this integrated graphics?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Default resolution is now giving me 1600x1200 after I successfully installed Chameleon.

When I tried to use "Graphics Mode"="1366x768x32", it is using 1024x768.

So, no chance on this integrated graphics?

your Onboard Graphics Will not work proper on OSX so you need another one

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buy any cheaper Card just for sake of Hackintosh before buying plz inform me i will tell you will work OOB or not 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was already thinking about buying a Sapphire Radeon HD 7750 1GB/GDDR5.

I will buy it around February or March. Working Out of the Box?

 

EDIT: I want 7750 as I can't change my Power Supply as of now, and newer cards need a better power supply.

Also it is the cheapest card I can get that can play some new games in Windows. In which I'll dual boot. (Removed Linux Mint.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×