Jump to content
htshah

No proper colour of icons in launchpad

Recommended Posts

Thanks for ur replies but now the problem has been solved automatically...... :lol:

this is generally a graphics Issues most of time is solve by a restart ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem has again arrived...... :(

My Graphics Card is nvidia Geforce 230

check you are getting full qe/ci???

Share this post


Link to post
Share on other sites

goto system preferance/display/colour/ select generic RGB try this may workss 

 

 

better way to finding qe/ci  use vlc player it automatically tell you (IMO) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did as you said @Deepak but didn't  solved my problem...

 

Icons are sometimes displayed properly and mostly displayed improperly....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Changing screen resolution fixes this problem but for that boot onlyIf I restart or boot up again I have to again change the screen resolution to fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites

QE/CI is not my problem..

My problem is that even if i am getting full qe/ci, lauchpad icons are still pink in color they are not being refreshed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...