Stuck on grey logo/loading bar/beach ball during installation - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
DinckelMan

Stuck on grey logo/loading bar/beach ball during installation

Recommended Posts

I've been trying to install the 10.10.1 DMG of Yosemite on my machine again (my old installation wont boot, wiped my old UniBeast USB and can't make it anymore) and i always get stuck at the same spot, if i even get to it.

Hardware: Intel 3930k, GTX680, Asus P9X79 Deluxe. I dont think the rest matters, but tell me if it does.

I'm trying to boot from a USB3 drive in a USB2 slot.

Boot flags - "-v -x cpus=1 npci=0x2000 PCIRoot=1 GraphicsEnabler=No nvda_drv=1". Without this i can't even reach the loading screen (though I can install the UniBeast 10.10.3 no problem, with minimal flags).

After i reach the loading screen with the spinning beach ball, i get stuck + all my USB devices (or at least my keyboard and my mouse) are disconnected. Unplugging and plugging it back does not connect them back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
×