WIFI only on INSTALLATION - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
gargantua

WIFI only on INSTALLATION

Recommended Posts

Hello everyone!

i have already an hackintosh pc installed on a custom made desktop with MOBO DP55WG INTEL With no problems, all works whitout adding other ketxs.

i'm trying to install hackintosh yosemite 10.10.1 on a HP Pavilion p6220it, and i have an issue only with WIFI.

i have installed on this HP a D'LINK DWA-547 wireless adapter. But. Its only work on hackintosh installation!

when the installation process was completed, and osx start, i cant access to wifi anymore. 

 

Can anyone help me? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I know you asked for help few months ago but anyway. Maybe someone else is wondering too.

For enabling DWA547 wifi card you have to edit AirPortAtheros40.kext from IO80211Family.kext plugins folder. This card work on all OS X versions.

Copy IO80211Family.kext on the desktop, then "Show package content" and follow this path : IO80211Family.kext/Contents/PlugIns/AirPortAtheros40.kext/Contents/Info.plist

Replace the originals strings by this one:

<key>IONameMatch</key>

            <array>

                <string>pci168c,29</string>

            </array>

I hope I did help you... even late.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×