Jump to content
Sign in to follow this  
DinckelMan

Stuck on grey logo/loading bar/beach ball during installation

Recommended Posts

I've been trying to install the 10.10.1 DMG of Yosemite on my machine again (my old installation wont boot, wiped my old UniBeast USB and can't make it anymore) and i always get stuck at the same spot, if i even get to it.

Hardware: Intel 3930k, GTX680, Asus P9X79 Deluxe. I dont think the rest matters, but tell me if it does.

I'm trying to boot from a USB3 drive in a USB2 slot.

Boot flags - "-v -x cpus=1 npci=0x2000 PCIRoot=1 GraphicsEnabler=No nvda_drv=1". Without this i can't even reach the loading screen (though I can install the UniBeast 10.10.3 no problem, with minimal flags).

After i reach the loading screen with the spinning beach ball, i get stuck + all my USB devices (or at least my keyboard and my mouse) are disconnected. Unplugging and plugging it back does not connect them back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,654
    • Total Posts
      29,755
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...