Really need help here! :P - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
djanto9

Really need help here! :P

Recommended Posts

Alright, so i got myself a Macbook Pro... So i decided to remove Mac OS X from my previously Hackintoshed PC... So i started the Windows installation and removed all the partitions from my SSD and HDD... Windows installed sucsessfully and everything was good until i saw that there still was a Mac OS X boot option in the boot menu... And it's still there AFTER i UNPLUG ALL my drives?!?!? How do i fix it? I used Clover bootloader before. I've tried to reset the CMOS, update the BIOS, reinstall Windows multiple times, format the drives with Hiren's Boot CD and all without luck... :/ Please help me!

Thanks in advance! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, Do you have all of your files backed up?

You have to use the windows installer to completely format your drives in order to remove all of the previous files.

Please reply if you need any further help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've already completely formatted my drives :P And as i said, it's still there after i unplug my drives :P 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×